ÀNIMA DISSENY FLORAL DE PROXIMITAT

Testimonis freelance

LOURDES BLANCO, propietària ART I FLOR (Rupià – Girona)

“Fa un parell d’anys vam tenir la sort de coincidir al curs de Dissenyador floral i mànager d’esdeveniments l’Escola disseny foral de Barcelona. Així va començar la nostre relació. Poc a poc, gràcies a les seves col·laboracions amb diferents esdeveniments que hem organitzat des d’Art i flor, hem tingut el plaer de compartir molta feina, molt de temps i molt neguit. Gràcies a la seva gran professionalitat, inventiva, actitud i generositat, hem aconseguit molts èxits professionals, hem après i hem gaudit al seu costat. La Roser és una persona inquieta, no para de col·laborar amb grans professionals nacionals i internacionals està en constant formació i sempre en plena actualitat. Tenim molta sort de poder comptar amb ella, ja no solament pel que ens ensenya, i comparteix, sinó també perquè hem descobert una gran persona. Esperem poder continuar comptant amb tu, pels propers esdeveniments. Una forta abraçada”

Lourdes Blanco Esquena @artiflor.es

REBECA RUIZ-NAVARRO, copropietària de Bancells floristes (Calella – Barcelona), emprenedora de Beflowerfem, entre altres projectes innovadors.

“Roser es ella misma, una mujer talentosa del mundo del sector floral, con una estrategia muy clara, tiene una mentalidad ganadora y muy positiva. Desprende optimismo y empatía es una persona muy cercana. Su entusiasmo y felicidad es contagiosa. Su enfoque es muy positivo a la hora de desarrollar cualquier diseño. Todos que conocen a Roser se enamoran instantáneamente de ella. No dudaríamos ni un momento en volver a llamarla para colabrar con ella en el futuro.”

Rebeca Ruiz-Navarro @bancellsfloristes @beflowerfem @rebecaruiznavarro

LALI CABANÍ, propietària de NIFLAUERS flower styling i Lali Cabaní Event Planner (Puigcerdà i Barcelona)

“Un macro esdeveniment amb el que he tingut la oportunitat de comptar amb la Roser, ha estat al casament de “PANDREA” a la Farinera de Sant Lluis, (Juliol 2019) tres dies de casament intensíssims, que és quan realment pots valorar amb més profunditat les persones i professionals tens al teu costat. I seguiré repetint el mateix mil vegades, vaig quedar molt i molt contenta de tenir un equip de luxe!

Ets una persona que aportes i transmets amb una energia tant positiva junt amb la teva gran professionalitat com a florista, no podia demanar més! Va sortir una feina amb una qualitat molt alta!!! Es va aconseguir l’objectiu i el client va quedar meravellat. Moltes gràcies per la teva feina ben feta i encara mes gràcies per ser com ets. Gràcies!”

Lali Cabaní @lalicabani @niflauers_floralstyling

Desplaçat dalt de tot