ÀNIMA DISSENY FLORAL DE PROXIMITAT

Serveis

Oferim originalitat, professionalitat, creativitat i innovació en cada un dels arranjaments florals, ja sigui en flor fresca o bé en flor seca, artíficial o preservada.

Des d’Ànima disseny floral us oferim un servei d’assessorament personal per decoracions florals en diferents formats. Tu hi poses la idea, el que vols transmetre i nosaltres posem el coneixement i la professionalitat perquè tot estigui tal i com desitges.

Decoracions de banquets per restaurants i càterings, recepcions d’hotel i allotjaments, tot el que necessites per fer el teu local, un esapi únic i acollidor.

Decoracions amb flor fresca per aquelles celebracions tan especials com són els casaments i cerimònies d’enllaç, comunions, esdeveniments, festes, actes socials.

Si busques un ram de mà per regalar, o aquell centre amb un caràcter i un estil únic, únic com la persona a qui el regalaràs. Per això cada ram és diferent.

Workshops i tallers de petit format per passar una jornada diferent deixant anar la propia creativitat i elaborar una composició floral amb les teves mans i acompanyada de qui tu vulguis.

Freelance i col·laboracions amb altres empreses del sector, per crèixer s’han de compartir experiències.

Aparadorisme i estilisme per a botigues i espais comercials.

Formació per a professionals, aplicant les tècniques d’art floral, concepte, innovació, noves tendències. Cursos d’especialització i cursos i seminaris per a amateurs d’aquesta disciplina artística.

Desplaçat dalt de tot